Planering för mamma/pappa-barnyogadag den 6e maj

724 1024 admin
  • 0

Det är onsdag och jag har jobbat med planering för min yogadag idag. Efter en del funderingar bestämde jag mig för att ändra inriktning på den och göra den till en mamma/pappa-barnyogadag. Det är något som jag fått förfrågan om och som skulle vara väldigt rolig att göra. Nu hoppas jag att många anmäler sig, så att vi kan få en trevlig lördag den 6e maj! Istället för att vara i studion kommer vi att hålla till på kulturhuset Kåken i Härlanda. Det har att göra med att vi har lite mer plats där. I min studio kan vi bara vara ca. 16 stycken. Om du har lust att vara med anmäler du dig här.

Annars har jag haft lite svårt att fokusera den här veckan. Jag har många tankar i huvudet. De flesta gäller min roman som jag fått erbjudande om att ge ut, men det är fortfarande inte klart hur det kommer att gå. Det är svårt att koncentrera sig på annat just på grund av det, men jag gör mitt bästa Det är ju för de flesta så att man har många saker i huvudet samtidigt. Det hör till livet och jobbar man, så måste man acceptera att ha flera projekt igång. Jag tror lite av min stress också beror på att vi skall resa bort om en och en halv vecka. Det har inte heller sjunkit in, men kommer säkert att bli jätteroligt och härligt!

Igår hade jag mina vanliga tre yogaklasser och det var som vanligt trevligt att träffa yogaeleverna. Som synd var var det ganska många borta, men jag hoppas att det var tillfälligt och att vi ses nästa vecka istället. Många är förkylda märker jag och dessutom tror jag att en del är och åker skidor. Det är i alla fall väldigt roligt när många kommer på yogan, så jag hoppas att grupperna är lite större imorgon!

Nu ikväll skall jag iväg till biblioteket igen. Det är alltid roligt att gå där och botanisera bland böckerna. Vi får se vad jag hittar för spännande den här gången, men egentligen borde jag inte låna några böcker för jag har redan så många här hemma som jag vill läsa.

Dagens affirmation är “I let go and allow the universe to do her thing”. Det är en affirmation som jag tror är otroligt viktig att lägga på minnet. Någonstans måste man lära sig att släppa taget om saker man inte kan göra något åt. Jag har skrivit om det här förut och kommer att skriva om det igen. Att SLÄPPA taget och att LITA på att det kommer att gå på det bästa sättet. Det kanske inte går exakt som man tänkt sig, men då var det inte heller meningen att det skulle gå på något annat sätt. Det enda man kan göra är att kämpa och sedan att släppa kontrollen och vänta på resultatet. Jag har som mål att bli bättre på det och påminna mig hela tiden!

Ha en fin onsdagskväll!

Namaste,


Leave a Reply

Your email address will not be published.