Barnyoga

1024 1024 admin
  • 0

Nu planerar jag barnyogan för eftermiddagens klasser. Det är väldigt spännande att utveckla kurserna och jag lär mig hela tiden mer. Att undervisa barnen skiljer sig från att undervisa de vuxna och dessutom är varje barngrupp lite annorlunda.

Jag funderar mycket på barnyogan och hur jag skall bli ännu bättre på att undervisa. Nästa termin kommer jag förmodligen att införa några förändringar, som kommer att göra undervisningen ännu mer givande för mina elever. Huvudmålet med min undervisning kommer dock att vara detsamma, nämligen att både jobba med den fysiska och mentala styrkan och smidigheten. Jag vill ge barnen strategier att använda när de känner sig oroliga eller ledsna, sådant som stärker dem helt enkelt, men jag vill också ge dem kunskaper om rörelser som stärker dem rent fysiskt och som gör dem ännu smidigare.

Hör gärna av er om ert barn vill prova på yoga. Jag har fortfarande några platser kvar och det går bra att prova på gratis. Ni kan nå mig via mail: johanna@yogamedjohanna.se eller mobil: 0768-937211.

Ha en fin torsdag!

image

Leave a Reply

Your email address will not be published.