Delfiner, båttur och fina ord om min roman

768 1024 admin
  • 0

Hoppas att ni hade en fin tisdag. Här i North Carolina är det fortfarande kväll och jag är jättetrött. Vi kom hem från en båttur för inte så länge sedan och jag tror all frisk luft gjort att jag nästan skulle vilja gå och lägga mig trots att klockan bara är strax efter åtta.

I morse när jag badade efter löpningen såg vi flera delfiner. Det var väldigt speciellt att se dem hoppa i vattnet, men tyvärr hann jag inte ta fram mobilen innan de försvunnit längre bort.

På förmiddagen såg vi på matchen mellan Sverige och Schweiz tillsammans. Mina barn visste inte riktigt vilket lag de skulle heja på, eftersom de är halvt schweiziska, men till slut blev de ändå väldigt glada över att Sverige vann. Nu blir det spännande att se hur det går i kvartsfinalen.

Efter matchen åkte vi en ganska lång båttur (som jag redan nämnde). Det var härligt att vara ute på sjön igen!

Nu ikväll när jag kom hem gick jag igenom skulle jag gå igenom mitt instagramflöde och blev glad när en utav de bokstagrammare som jag följer (@nadinesbokhylla) hade skrivit några fina ord om min bok. Det är alltid supernervöst att läsa något som skrivs om det jag har skrivit, men det är bara att lära sig att hantera det. I alla fall gick jag sedan in på Bokus, Adlibris och Akademibokhandeln för att kolla priset på min bok och såg då att den var “tillfälligt slut”. Jag vet inte varför det står det och jag har nu kontaktat den marknadsföringsansvariga på förlaget för att få ett svar på vad det kan tänkas vara som är fel. Jag tror nämligen inte att boken är slutsåld. Jag hoppas jag får reda på vad som har hänt imorgon.

Hoppas att ni får en fin början på er onsdag! Imorgon är det fjärde juli och det kommer säkert att vara en hel del festligheter här.

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.