Ännu en solig dag

1024 1024 admin
  • 0

Det är sent och jag skriver bara några rader. Idag är det 4th of July och just nu hör jag en massa fyrverkerier och raketer. Vi har dock inte firat så mycket.

I morse följde jag min vanliga rutin och var ute och sprang, badade, yogade och mediterade. Löpningen var lättare i morse eftersom det var mulet, men i slutet kom solen fram och då var det tufft igen.

På förmiddagen hade vi tänkt att åka till Southport som ligger en bit bort, men det var så mycket trafik att vi fick vända. Vi åt dock lunch på en trivsam japansk restaurang och hann med lite shopping på Walgreens.

På eftermiddagen gick vi till stranden. På vägen dit visade min svägerska mig ett litet bibliotek. Det var ett sött litet trähus där man kunde ta en bok och sedan lämna en annan. En trevlig idé!

Nu skall jag lägga mig och läsa “The Girl with Seven Names”. Det är vår nästa bokklubbsbok och jag ser fram emot att läsa den.

Sov gott!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.