Läsning, utflykter och bad

1000 1000 admin
  • 0

Det har gått några dagar sedan jag skrev sist. Nu sitter jag i sängen och skall snart gå och lägga mig. Hoppas att ni har det bra. Vi har haft några lugna dagar. Oak Island ligger på landet. Det finns inte mycket runt omkring, utan man måste åka en bit för att komma till en stad. De närmaste två är Myrtle Beach och Wilmington. Vi har varit i båda för att titta lite i affärer och på omgivningarna.

Nu har vi varit här i USA i snart två veckor. Jag tycker att jag kunnat gå ned lite i varv, men tänker ändå en del på jobbet. Jag funderar på nya idéer för böcker och har tankar angående höstens yoga. Det är okej att det är så. När man jobbar för sig själv är det svårt (och nästan omöjligt) att helt stänga av.

Varje morgon springer, badar, yogar och mediterar jag. Det är en skön rutin, som jag försöker ha hemma också (förutom att jag inte badar varje dag förstås- speciellt inte på vintern ;-)).

Det har varit kallare några dagar nu. På mornarna har det varit som i Sverige och jag har nästan känt mig lite kall när jag badat, men på eftermiddagarna stiger temperaturen och det är över trettio grader.

Förutom min dagliga morgonrutin har jag försökt att läsa mycket. Jag har tyvärr inte hunnit igenom så många böcker, men läste precis ut The Girl with Seven Names av Hyeonseo Lee. Det är vår nästa bokklubbsbok och handlar om Hyeonseo som flyr från Nordkorea. För mig var det väldigt intressant att läsa boken, eftersom jag både lärde mig mer om Nordkorea rent generellt, men också fick ta del av en Hyseonseos personliga berättelse, som var jättespännande. Det är helt klart en läsvärd bok!

Ha en fin onsdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.