Utflykt till Myrtle Beach

768 1024 admin
  • 0

Det är redan kväll här i USA. För er i Sverige är det snart tidig morgon. Jag har följt nyheterna och har sett hur fint väder ni har. Härligt!

Min man och jag gick ut och sprang klockan halv sju i morse. Det gäller att vara så tidig som möjligt så att man kommer ut innan det blir för varmt. Det är tungt att springa i värmen och jag är mycket tröttare än vanligt efter tio kilometers löpning. Det var väldigt skönt att hoppa i vattnet efteråt!

Efter löpningen yogade jag på terrassen och avslutade med tio minuters meditation. Idag försökte jag att fokusera på ljuden från fåglarna. Det var väldigt avslappnande. Att meditera utomhus är verkligen jättehärligt.

På eftermiddagen åkte vi till Myrtle Beach som ligger en dryg timme härifrån. Vi tittade lite i klädaffärer och handlade mat för resten av veckan. Det var roligt att komma iväg på en utflykt och se något nytt.

Efter att ha bott här i USA när jag var au-pair för 25 år sedan och sedan varit tillbaka ganska många gånger vet jag vilka affärer som jag gillar. Jag har mina favoriter, som jag alltid besöker. Eftersom dollarn är så hög, så är det inte så prisvärt, men en del saker är billigare och sedan är det förstås roligt att köpa sådant som inte finns i Sverige.

Utflykten till Myrtle Beach tog så lång tid att det inte fanns mycket tid över till annat än att äta när vi kom hem och nu skall jag sova.

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.