Femte dagen på semestern – på Oak Island i North Carolina

1024 1024 admin
  • 0

Hoppas att ni har det bra! Jag hade önskat att jag haft mer tid att skriva, men sedan vi åkte iväg på vår resa i onsdags har jag inte haft möjlighet att sätta mig ned och skriva på bloggen. Idag är det den första juli och vi har varit bortresta i fyra dagar. Flygresan hit till USA gick bra, men vi var trötta när vi kom fram. Jag hade tänkt att yoga och ta det lite lugnt med familjen på hotellet, men jag var så trött att jag var tvungen att gå och lägga mig nästan direkt.

I torsdags var vi i New York hela dagen. Det är en fascinerande stad! Jag får alltid en speciell känsla när jag är där. Vi kommer tillbaka till New York i slutet av resan, så i torsdags promenerade vi bara omkring på Manhattan och njöt av alla intryck och atmosfären. Vi shoppade lite också förstås, men mest tittade vi oss omkring.

I förrgår var det sedan dags att köra hit ned till North Carolina. Det var en lång och ganska jobbig resa, men allt gick bra. Det kändes väldigt skönt när vi kom fram efter tretton timmar!

Min bror och hans familj har ett sommarhus på en ö som heter Oak Island. Det är jättefint här, men väldigt, väldigt varmt. Jag är inte van vid värmen, men man får helt enkelt anpassa sig och undvika att vara solen när det är som varmast.

I tre dagar hade jag inte möjlighet att yoga och det var nog den längsta pausen jag har haft från yogan på över ett år, men nu har jag kommit igång igen. Jag yogar i skuggan utomhus, men det är fortfarande mycket varmare än hemma. Jag märker att kroppen känns annorlunda i värmen. Det är lättare att göra hanumanasana och att gå upp i brygga, men man måste också tänka på att vara försiktig, så att man inte gör något som kroppen egentligen inte är redo för.

Löpningen känns också annorlunda i värmen. Jag orkar inte springa särskilt snabbt och jag svettas förstås mycket mer än vanligt, men det är fantastiskt att vara så nära havet. Jag har alltid älskat att springa på stranden. Jag har många fina minnen från olika platser jag varit på, där jag satt på mig mina skor och sprungit. Att springa är verkligen ett bra sätt att upptäcka nya städer och platser på.

Ha en jättefin fortsättning på söndagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.