Härlig utflykt till Rörö och tankar om resande

1024 683 admin
  • 0

Nu har värmen kommit tillbaka hit till Göteborg och det har redan hunnit bli den 25 juni. Vi firade midsommar på Tjörn och hade några fina dagar där uppe innan vi åkte tillbaka hit till stan igår förmiddag.

Idag har vi varit på Rörö. Vi besökte en arbetskamrat till min man, som bor där på sommaren och hade en jättehärlig dag.

I övermorgon reser vi iväg. Det skall bli spännande och roligt, men det är lite kvar att förbereda, så jag kommer att ha mycket att göra imorgon, men det löser sig. Jag har ju varit på semester förut :-).

När jag reser har yogamattan, springskorna och träningskläderna en given plats i resväskan. Jag brukar också ta med mig en massa böcker och min dagbok. Som tur är har jag en del e-böcker att läsa den här semestern. Det sparar lite plats i väskan :-).

Det där med att resa bort är lite dubbelt för mig, speciellt nu på sommaren. Det är så vackert här i Sverige just nu att det nästan gör ont i mig. Att vara med familjen vid havet och ligga på en klippa och värma mig, efter det att jag badat är något av det bästa jag vet. I sådana stunder vill jag stanna tiden, trycka på pausknappen och hålla kvar ögonblicken, värmen, barnens skratt och lek lite längre, programmera in dem i minnet tills jag kommer ihåg varje detalj. Då behöver jag inte resa någonstans, bara var här och nu. Men att resa får mig att bli kreativ. Det får mig att se saker ur nya perspektiv och ger mig idéer och inspiration. Att få dela det med familjen är fantastiskt, så jag ser fram emot att komma iväg också (även om jag kommer att sakna vackra Bohuslän).

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.