En aktiv söndag

admin
  • 0

image

Det blev en skön söndag med en bra blandning mellan aktivitet och vila. Det var härligt också att vädret varit bra. Man får mycket energi av solen!

Jag fortsätter med mina gröna smoothies och den här gången lyckades jag ganska bra. Jag blandade grönkål, spenat, en apelsin, en kiwi, ingefära och apelsinjuice. Jag har fortfarande svårt för grönkålen, men tror att jag kommer att vänja mig. Vi får i alla fall hoppas att det blir så…

Imorgon är det arbetsdag igen och jag skall försöka hinna med ett löparpass på morgonen. Jag saknar verkligen att springa och nu är min förkylning mycket bättre, så imorgon borde det vara ok att röra på sig igen.

Ikväll skall jag sätta mig och jobba med mitt yogapass som jag skall ha nästa vecka. I den här veckan jobbade vi med balans både fysiskt och mentalt. Nästa veckas tema har jag ännu inte bestämt, men skall fundera på det ikväll.

Namaste,
Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.