En lugn dag med besök på Göksäter :-)

768 1024 admin
  • 0

Den känns som om den här dagen bara försvunnit. Jag har inte varit särskilt fokuserad, men det är väl helt okej när man är ledig :-). Hade dock hoppats att jag skulle ha hunnit planera lite för yogan, men så blev det inte.

Det är sista dagen för oss här på Tjörn. Imorgon skall vi till Vänersborg till några kompisar. Det skall bli väldigt trevligt. Därefter styr vi kosan mot Göteborg igen.

Idag har vi gjort en liten utflykt till Göksäter. Barnen gillar att handla där. Själv köpte jag i princip ingenting. Nu ikväll har jag istället suttit och surfat runt lite grand på olika sajter som säljer yogakläder. Jag känner att jag behöver uppdatera min garderob, men än så länge har jag inte hittat något jag verkligen vill ha.

Igår läste jag ut “Ett liv i balans” av Åsa Fe Kockum. Det är en bok med många bra övningar och tips för hur man kan skapa balans i livet. Mycket av det som författaren skriver om känner jag igen. Jag är ju väldigt intresserad av verktyg som man kan använda när man behöver stärka sig själv, så jag har läst en hel del om det under åren. Trots det är det bra att få lite påminnelser om vad man kan göra.

Nu skall jag gå och lägga mig. Sov gott!

Namaste,

Johanna

Buster och jag i morse när vi sprang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.