Hemma i stan

768 1024 admin
  • 0

Hur mår du? Hoppas att dagen varit bra hittills! Igår hann jag inte skriva. Vi var i Vänersborg hos min kompis och hennes familj och hade en jättetrevlig dag, men tiden gick fort och när vi kom hem till stan igen var det så mycket att packa upp och att göra att jag inte hade tid att skriva här på bloggen.

I morse sprang jag som vanligt. Det var skönt att springa här i stan igen. Eftersom jag sprang så tidigt var det inte många ute. Jag gillar när de är så tyst och lugnt.

På förmiddagen var våra hyresgäster här och fikade med oss. Det kändes ledsamt att säga hejdå till dem, men vi är glada att de hittat ett hus och hoppas att det nya paret som snart flyttar in kommer att trivas också.

Jag kan inte fatta att det är sista dagen på 2018 imorgon… Året har gått fort. Våren var intensiv med allt arbete med böckerna, men hösten blev inte riktigt som jag tänkt mig när det gällde skrivandet. Jag hade önskat att jag fått ett positivt svar av något av de förlagen jag skickade mitt andra manus till, men jag får ta nya tag nästa år. Jag har funderat ut några strategier och idéer inför 2019, som förhoppningsvis kommer att ge resultat.

Har du några tankar kring det nya året? Saker du vill förändra eller göra annorlunda?

Ha en fin kväll!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.