Nyårsdagen

1024 1024 admin
  • 0

Gott nytt år! Hoppas att du hade en bra nyårsafton! Vi hade några vänner här och det blev en väldigt trevlig kväll, men idag har jag varit lite extra trött. Det blev ganska sent igår och jag är inte direkt van vid att gå och lägga mig vid tre nu för tiden :-)!

Nyårsdagen har varit lugn. Min vanliga morgonlöpning blev lunchlöpning i sakta takt och min yoga gick också ganska långsamt.

Ja, nu är det 2019, men jag är inte riktigt klar med min årsplanering. Varje år gör jag en ny planering och går igenom min gamla. Många av mina mål för 2018 kommer att hänga med 2019 också. Dels för att jag inte riktigt nådde dit jag ville och dels för att jag vill upprätthålla vissa mål som jag hade för förra året i år också.

Jag är intresserad av målsättningar. Tycker att det är spännande vad man kan uppnå. Jag är optimist. Jag tror att man ofta kan mycket mer än man tror och jag tror att nyckeln till det är att ta små, små steg och att alltid ha sina mål i åtanke. Det är förstås inte lätt och ibland lyckas man inte. Det är naturligt och då är det ingen idé att vara arg på sig själv. Istället är det viktigt att vara snäll och peppande. Misslyckande hör till livet. Det kommer att gå fel ibland, men det betyder inte att man skall ge upp. Det viktiga är istället att analysera sina felsteg och att sedan gå vidare.

Imorgon kommer jag att fortsätta med min årsplanering och de mål jag satt upp för 2019. Jag vill också göra det jag precis skrev om, nämligen analysera det som inte gick så bra förra året, så att jag förhoppningsvis inte gör om mina misstag.

Ha en fin fortsättning på tisdagen!

Namaste,

Johanna

P.S Glöm inte att anmäla dig till vårens yoga!  Vecka 3 börjar kurserna 😀!

Idag har Buster och jag tagit det lugnt och vilat i soffan 😍.


Mitt yoga-/löp- och skrivår i bilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.