En solig dag på smögen

768 1024 admin
  • 0

Hej! Nu är det kväll och jag skall snart sätta mig med barnen och titta på ett avsnitt av “Hela kändis-Sverige bakar”. Vi har haft en fin dag på Smögen. Som jag skrivit om förut här på bloggen, så tycker jag jättemycket om Smögen. Det är en så fin ö och jag älskar att bada i det klara vattnet vid Valleviksbadet. Idag var det dock ganska kallt :-), så det blev bara ett snabbt dopp.

Vi gick lite på bryggan också förstås och åt en räksmörgås i solen. Mysigt! Jag är glad att vi kom iväg och gjorde något trevligt tillsammans. Mamma och pappa var också med och nu är vi här på Tjörn hos dem.

Jag har inte hunnit jobba något med yogan idag, men jag har svarat på några mejl i alla fall. Imorgon skall jag börja förbereda för måndagsklassen och även för avslutningen. Nu ser det dock ut som att det skall regna på tisdag :-(… Men prognosen är osäker. Jag håller tummarna att det blir uppehåll.

Ha en fin lördagskväll!

Namaste,

Johanna

P.S. Idag började jag läsa en ny roman: “Om du bara visste” av Caroline Säfstrand. Det är så roligt att läsa nu när jag har lite mer kött på benen vad gäller struktur och upplägg av skönlitterära texter. Det är som om jag läser med andra ögon på något sätt och jag lär mig hela tiden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.