Blåsig morsdag

768 1024 admin
  • 0

Hur mår du? Hoppas att du haft en skön söndag! Jag sprang i blåsten i morse. Buster var med som vanligt och jag tog rundan ned till Låkabadet. Jag hade så gärna badat, men det kändes för kallt. Nästa gång hoppas jag dock att jag kan börja min vanliga sommarrutin – att bada när jag kommer ned till vattnet och sedan springa tillbaka hem.

Förmiddagen försvann på något sätt. Jag yogade och mediterade och Peter var med barnen på en promenad i skogen. Vi åt en tidig lunch, firade morsdag med tårta och en liten present till mamma och åkte sedan hem till stan igen.

Peter och jag gick nästan direkt och röstade i skolans matsal här bredvid och efter det har jag dels tagit det lugnt och läst “Om du bara visste”, men också städat och lagt ihop tvätt. Jag är tyvärr inte färdig med det ännu, så måste alldeles strax fortsätta. Barnen är jättesnälla och håller just nu på att förbereda en middag för mig.

Jag hoppas hinna jobba lite med yogan senare idag. Tittade just på SMHI och nu verkar det bli sol på tisdag. Prognosen är fortfarande osäker, men förhoppningsvis stämmer det :-)! Jag fortsätter att hålla tummarna! Kanske borde jag skicka ut ett mejl imorogon på morgonen angående uteyogan eller kanske skulle jag göra det ikväll? Det är svårt eftersom jag inte vet om jag kan ha den eller inte. Jag får fundera lite till!

Nu skall jag fortsätta att städa! Ha en fin söndagskväll!

Namaste,

Johanna

Vid Låka i morse- vackert!

Leave a Reply

Your email address will not be published.