Sen yogalektion

768 1024 admin
  • 0

Jag sitter uppkrupen i soffan i vardagsrummet. Ute ösregnar det, men det står fortfarande på SMHI att det skall bli fint väder imorgon, så jag fortsätter att hålla tummarna och hoppas att det stämmer.

Det har varit en bra jobbdag, men det känns konstigt att inte undervisa förrän klockan sju på kvällen. Jag är ju van att ha lektioner nu, men de kurserna är slut för den här våren.

I morse sprang jag med Buster som vanligt. Det duggregnade bara då, så det var skönt. Efteråt yogade och mediterade jag som vanligt. Tyvärr har jag känt mig väldigt trött de senaste gångerna jag mediterat. Vet inte om jag måste välja en annan tidpunkt. Får fundera på det.

Det går framåt med skrivandet, men jag har bestämt mig för att inte göra något förhastat. Jag vill fördjupa karaktärerna och förbättra mina beskrivningar. Boken jag läser nu “The First Fifteen Pages” är verkligen full med information och jag har lärt mig otroligt mycket från den.

På eftermiddagen gjorde jag min månadsplanering. På sommaren brukar jag göra en för juni, juli och augusti och inga separata veckoplaneringar som jag har annars.

Jag har ganska många planer för sommaren. Som vanligt hoppas jag att hinna läsa en massa böcker, men jag har också planer för skrivandet och yogan så klart. Jag skall verkligen försöka att vara strukturerad de här månaderna och ta vara på tiden. Det är lätt att slarva bort dagarna. Jag menar absolut inte att man måste jobba varenda dag utan mer att försöka vara närvarande oavsett vad man gör. Vi får se hur det går!

Alldeles nyss gjorde jag min planering för uteyogan. Jag kommer att köra en blandad sekvens med lite av varje och sedan bjuder jag på dricka och snacks. Jag åker och handlar det sista imorgon eftermiddag, då vet jag med säkerhet hur vädret blir.

Nu måste jag fortsätta att jobba och sedan skall jag göra i ordning mig för yogalektionen.

Ha en fin kväll i regnet!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.