Firande av schweiziska nationaldagen

683 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att det varit en bra söndag för dig! Klockan är bara knappt åtta, men jag är tyvärr redan trött. Lite tråkigt, men bara att gilla läget…

Idag har vi firat den schweiziska nationaldagen (lite försent – den första augusti är den egentligen) med schweiziska klubben på ett ställe i närheten av Lindome. Peter (som är ifrån Schweiz ursprungligen) och jag har varit med i klubben sedan Peter flyttade hit 1995, så vi känner många av medlemmarna. De har sett våra barn växa upp och vi har träffats många gånger nu. Det är en speciell känsla att ses, men det är synd att det är få yngre och barnfamiljer som är med. De flesta aktiva medlemmarna är pensionärer.

Eftersom vi inte varit hemma mycket idag, har jag inte jobbat så många timmar, men jag har hunnit svara på några mejl. Jag har också fortsatt att läsa i “Bokhandeln på Riverside Drive” och även börjat läsa en ny teoribok. Den jag läser nu handlar om hur man skriver miljöbeskrivningar och heter: “Writing Vivid Settings: Professional Techniques for Fiction Authors” av Rayne Hall. Än så länge tycker jag att den är intressant och att författaren ger bra tips.

Nu ska jag fylla på lite mer vatten för mitt té och förbereda yogan så mycket jag orkar. Jag är ju som jag skrev trött, men lite ska jag nog ha energi för. Om en timme ska barnen och jag titta på “Dirty Dancing” tillsammans. Vi får se om de tycker om den… :-)-

Ha en bra kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.