Isabellas födelsedag, yinyoga, Stenungsund, Tjörn

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag sitter hos mamma och pappa och skriver. Vi har varit här sedan i eftermiddags. Isabella fyller 19 år idag och har några kompisar hemma, så vi passade på att åka upp hit till Tjörn.

I morse sprang jag med Buster. Efteråt träffades vi i köket: Peter, Josefina, Philippa och jag och fixade frukost för Isabella. Hon hade önskat sig amerikanska pannkakor. Vi brukar alltid äta middag tillsammans på barnens födelsedagar, men eftersom hon skulle träffa sina kompisar nu ikväll gick inte det, så vi gjorde en lite finare frukost.

På förmiddagen hjälpte vi Isabella att ordna för festen och jag hann göra ett skönt yinpass också. Lördagar är den dagen jag gör yinyoga. Snart börjar jag mina långpass för att träna inför Göteborgsvavet och då kommer yinyogan att vara ett superbra komplement.

På vägen upp till mamma och pappa stannade vi i Stenungsund. Det var mysigt att titta lite i affärer och koppla av en stund.

Nu ikväll har vi ätit middag tillsammans och sedan har jag jobbat lite grann. Tyvärr är det ganska mycket att göra nu. Delvis beror det på att jag har mycket fler elever i tyska det här läsåret och dessutom vill jag komma igång med skrivandet och utveckla yogan. Jag vill lära mig mer, så att jag kan ge vidare till mina elever. Utöver det känns det som om det är mer med barnen. De är ju stora, men det är mycket i tonåren och det är svårt att inte engagera och ibland oroa sig…

Imorgon kommer min bror från USA på besök. Det ska bli roligt att träffas igen😊.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.