Ny yogavideo, löpning till havet och besök

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det var så mycket att göra igår (söndag), så jag hann inte vara inne här på bloggen, men nu skriver jag några rader i alla fall.

På morgonen var vi ute och sprang med Buster. Det var väldigt härligt att vara nära havet igen, men vädret var inte det bästa. Det blåste och var kyligt, men jag uppskattade ändå rundan. Efteråt yogade och mediterade jag, men sedan hann vi inte mycket mer innan vi åkte hem igen från mamma och pappa. Isabella hade ju haft födelsedagsfest, men det var fint och städat hemma. Trots det hade jag ändå en del att greja med. Vi hade handlat och jag hade fått lite nya bärpulver från “Rawfoodshop” som jag packade upp och hällde i glasburkar. Jag städade också lite i skåpen och dammsög eftersom min bror och mina föräldrar var bjudna på middag till oss lite senare och jag ville att det skulle vara extra fint😊.

Innan “gästerna” kom hann jag lägga upp veckans video, som jag spelade in i fredags. Det är ju entimmespasset (som jag tror jag har nämnt här förut). Du kan titta på videon här.

Andreas (min bror) och mina föräldrar kom vid halv sju och vi åt middag tillsammans. Andreas bor i USA sedan flera år tillbaka, vilket gör att vi inte ses så ofta. Det är verkligen synd, men vi får vara glada för de gånger vi kan träffas. Han jobbar på Volvo, så pga. det är han här då och då.

På kvällen orkade jag tyvärr inte mycket. Natten mellan lördag och söndag var ganska kort för jag hade kontakt med barnen sent på natten och sov oroligt, så det var nog därför jag inte hade så mycket energi.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.