Skola, huvudvärk, yogaförberedelser och undervisningen

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det varit en bra dag! För mig känns det som om tiden bara har försvunnit. I morse hade jag tyvärr ont i huvudet, men som tur var var värken inte så stark. Jag tränade och drack lite kaffe och trodde den skulle försvinna, men efter min lektion i skolan blev den tyvärr värre och jag fick ta en tablett och lägga mig och vila en halvtimme innan jag fortsatte att jobba. Det är en av de största fördelarna med mitt jobb – att jag har möjlighet att ta en paus mellan passen i skolan och yogan (förutom på tisdagarna).

Jag har tillbringat mest tid med att jobba med skolan och yogan idag. Först undervisade jag min steg 3-grupp på morgonen, vilket var trevligt och sedan planerade jag lektionerna för resten av veckan. Jag är nästan klar, men ska fortsätta att förbereda ett grammatikmoment imorgon. Jag har också bestämt att jag vill förbereda proven så mycket som möjligt innan sportlovet.

När jag var klar med skolan jobbade jag med yogan. Jag har gjort färdigt passet för nivå 2 nu och ska utveckla nivå 1, tonårs- och nybörjaryogan imorgon och på onsdag. Jag hade velat vara färdig med allt idag, men tyvärr hann jag inte.

Mina klasser nu i eftermiddag/kväll var mysiga. Tyvärr var flera deltagare förkylda eller hade förhinder, så grupperna var ganska små, men det gick bra ändå.

Nu måste jag alldeles strax gå och lägga mig.

Ha en fin kväll❤️!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.