Jobb med yogan och skrivandet

150 150 admin
  • 0

Jag har haft en splittrad dag, men ändå fått gjort ungefär det jag planerat. I morse hade jag min första yogalektion efter uppehållet. Det var med min trevliga privatyogaelev. Efter det var jag snabbt i affären och handlade. Ibland passar jag på att göra det på dagtid, då det är lugnare. Jag är inte så förtjust att handla när det är jättefullt med folk i affären, men ibland måste man. Nu på eftermiddagen och kvällen har jag jobbat med yogan och skrivandet. Jag har skickat ut informationsmejl till alla anmälda och gjort bokföringen, eller i alla fall börjat. Jag skall fortsätta imorgon och avsätta en liten stund varje dag för det framöver. Det är inte min favoritsysselsättning, men naturligtvis en viktig del när man har en egen verksamhet.

Idag har jag också, äntligen, börjat jobba med min nya roman. Det här året har jag satt som mål att minst skriva 500 ord om dagen. Jag vill förbättra mitt skrivande och då måste jag 1) skriva så mycket som möjligt och 2) läsa. Jag skall därför alldeles strax avlägsna mig från datorn och istället slappna av med en bok. Under julen läste jag Jojo Moyes “Toner i Natten”. Den var helt okej, men inte den bästa bok jag läst av henne. Nu läser jag “Det blå mellan himmel och hav” av Susan Abulhawa. Det är en helt annorlunda bok, vilket är intressant.

Innan jag slutar vill jag tacka för alla fina kommentarer jag fått på min FB och på Instagram. Jättesnällt att så många gillat och kommenterat! Jag uppskattar det verkligen!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.