Samtal angående marknadsföring av min bok

768 960 admin
  • 0

Dagarna går… Idag har jag haft första samtalet med personen som skall marknadsföra min bok. Det kändes bra och jag är glad att han var positiv och trevlig. Han skickade mig också ett utdrag från Svensk Bokhandels katalog med mitt debutantporträtt. Det känns jättenervöst och jag avskyr att läsa om mig själv. Jag är egentligen en introvert person, som gillar att vara i bakgrunden, men jag vill ju samtidigt gärna att många läser min bok. Jag vill sprida ett positivt budskap när det gäller yoga och meditation och då måste jag våga visa det, vilket är väldigt läskigt! Det sista jag vill är att folk skall tro att jag skryter om det jag gör. Jag vill inte att människor skall tro att jag tycker jag är bättre än andra. Jag har alltid varit ödmjuk och vill fortsätta vara det hela livet.

Imorgon har jag min första yogalektion för terminen för min privatyogaelev. Det skall bli trevligt. Jag har städat yogasalen idag, så nu är allt i princip färdigt för kursstart nästa vecka. Jag skrev också temat i eftermiddags och imorgon skall jag skicka ut informationsmejl till alla anmälda. Det finns fortfarande platser kvar om du är intresserad av att börja yoga hos mig. Du går bra att prova på innan man bestämmer sig.

Nu skall jag plocka undan datorn och ta fram min bok och läsa lite.

Ha en fin onsdag!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.