Första riktiga arbetsdagen efter jul

150 150 admin
  • 0

Det är mörkt ute och jag skall snart sluta jobba framför datorn. Idag hade jag svårt att komma igång med jobbet. Jag var trött på morgonen och kunde inte fokusera, men efter ett tag gick det bättre. Jag tycker alltid att det är svårt att komma igång efter att ha varit ledig. Det tar ett tag att komma in i sina rutiner igen.

Jag har i alla fall tvättat alla yogafiltar och imorgon skall jag göra i ordning i yogasalen. På torsdag har jag min privatyogaelev, så då vill jag att det skall vara städat och fint.

Imorgon skall jag ha telefonmöte med Calidris förlag angående marknadsföringen för min roman. Jag är fortfarande väldigt nervös inför boksläppet, men jag försöker att inte tänka på det allt för mycket. Igår innan jag skulle sova slog det mig hur viktigt det är att medvetet släppa all oro ibland, att lita på att allt kommer att ordna sig på bästa sätt. Man mår inte bra av att hela tiden, medvetet och omedvetet, gå omkring och oroa sig över saker som man inte kan göra något åt. I yogan och meditationen blir man medveten om sina tankar och kan lättare och snabbare lossa greppet om det som inte man kan göra något åt, men även om jag yogar och mediterar regelbundet behöver jag ibland påminna mig själv.

Något annat som jag gjort idag är att beställa några nya spännande böcker som jag tänker använda i yogan under våren. Bland annat tänker jag ha lite självmassage och andningsövningar. Jag vill verkligen att yogan skall bli en stund av vård för både kroppen av själen. En paus från vardagen som får mina elever att må bra, bli motiverade och stärkta. Det är mitt mål och jag hoppas kunna uppnå det genom att jag hela tiden lär mig mer.

Ha en fin tisdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.