Tillbaka i Sverige

820 820 admin
  • 0

Ja, nu är det 2018 och jag hoppas att ni har haft en fin jul och att året har börjat bra. Jag kom hem från Schweiz igår. Det har varit en trevlig semester med min familj, men tyvärr gick vår bil sönder och vi var tvungna att lämna in den på lagning. Det gjorde att en och en halv dag försvann, lite tråkigt, men det kunde ha varit värre. Jag är otroligt tacksam att inget hände när vi var på väg. Det hade varit fruktansvärt om bromsarna och kopplingen inte fungerat när vi körde.

Det är alltid härligt att vara på semester, men det är också skönt att vara hemma igen. Idag har jag städat undan julen. Det känns tomt och jag tycker alltid att det är sorgligt att ta bort mina adventsstjärnor och pyntet. Tiden innan jul var väldigt hektisk för mig med boken och allt som skulle göras med den. Det gjorde att jag inte var särskilt nedvarvad när jag väl blev ledig och tyvärr är jag fortfarande nervös inför tryckningen av min roman. Det gör att jag har svårt att vara närvarande och i nuet, vilket i sin tur gör att jag verkligen behöver min yoga och meditation. Jag behöver påminna mig själv om att ta en sak i taget och att göra det med total närvaro. Det är verkligen inte lätt, men det är bra för mig att öva mig. Det går inte alltid bra, men jag gör mitt bästa.

Nu ikväll har jag jobbat med yogan. Mina nivå1-grupper är nästan fulla, men det finns enstaka platser kvar, speciellt i torsdagsgruppen. I nivå 2 finns det fler platser och det gäller också morgonyogan samt barnyogan. Anmäl dig gärna här på hemsidan eller hör av dig om du har några frågor!

Ha en fin måndag!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.