Lite mer fokuserad

1024 1024 admin
  • 0

Tiden går och idag är det redan onsdag. Det är första dagen jag känner mig lite mer avslappnad och fokuserad. Den sista tiden har varit galen. Det har varit så mycket jobb med romanen och jag har spänt mig mycket samtidigt som jag velat göra ett bra jobb med yogan. Dessutom är jag fortfarande nervös för motivationsboken, som ännu inte är färdig. Arbetet med den ligger dock just nu hos min redaktör på förlaget, så jag måste släppa det och vänta tills jag får texten igen.

Även som yogalärare är det ibland lätt att glömma av det som är viktigt för välbefinnandet. Jag känner att jag inte hunnit med mina vanliga “måbra-rutiner” och det har lett till att jag känt mig ännu mer stressad och oharmonisk. Nu har jag för avsikt att ta tag i det och verkligen varva ned under julledigheten. Visserligen har jag som mål att läsa en del böcker, men det är ju inte betungande utan mer ett nöje.

Fram till på fredag kommer jag att jobba med yogan och förberedelserna inför våren. Idag har jag suttit med den nya sekvensen och temat och hoppas att den kommer att bli bra. Den är inte färdig ännu, men jag har som mål att alla program (för vuxna och barn) skall vara färdiga på fredag eftermiddag.

Nu skall jag snart avsluta mitt arbete framför datorn och hjälpa barnen i köket med lite bakning. Vi skall baka pepparkakor och en mjuk kaka, som min äldsta dotter skall ha med sig till skolavslutningen imorgon. När vi gjort det kommer jag att sätta mig och läsa. Jag har lånat en hel del yogaböcker som jag vill läsa under ledigheten. Två av böckerna är: Närmare Något av Simon Krohn (som jag hade på min yogalärarutbildning) och The Power of Ashtanga Yoga av Kino. En annan bra bok som jag börjat läsa är Happy Food. Det känns väldigt spännande att äntligen läsa lite mer, speciellt eftersom jag har haft ont om tid för att fördjupa mig i någon litteratur under hösten. Jag längtar verkligen efter att lära mig något nytt och att ha tid att reflektera och försöka väva in mina nya kunskaper i min undervisning.

Ha en fin onsdag!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.