Jobb och ny yogavideo

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Idag har jag fått gjort lite mer än igår. Det känns bra 😊, men i morse när jag vaknade kändes det inte så. Jag var inte alls motiverad att springa. Det enda jag ville var egentligen att sätta mig framför datorn och titta på något. När min ena hörlur till råga på allt inte fungerade blev min motivation ännu lägre, men jag bet ihop och gav mig ut. Jag har vanligtvis inte svårt att sätta på mig springskorna på morgonen, men nu är jag ur mina rutiner eftersom det är semester och då är det inte lika lätt. Om man vill få in en bra vana i sitt liv är ett tips att försöka göra den varje dag vid samma tid. Då blir det något man gör utan att tänka och jag tror det är därför jag i vanliga fall inte brukar tycka att det är jobbigt att springa.

Jag lade upp veckans yogavideo nu på eftermiddagen. Det var den sista videon jag spelade in i våras, så nu måste jag börja mina nya inspelningar. Om du har några tankar påvad du skulle vilja att jag lägger upp får du gärna höra av dig. Jag är inte alldeles säker på att jag kommer att hinna spela in, men blir det inte i den här veckan blir det i nästa. Jag vill försöka att lägga upp ca. en video i veckan. Ibland är det dock svårt att variera sig, så det är alltid bra med förslag.

Du hittar veckans video här:

Idag har jag också beställt en ny skylt till yogastudion. Den gamla har blivit så sliten och tråkig. Om allt går som det ska kommer den nya skylten i början av augusti.

Jag har också jobbat en del med ekonomin och skrivandet och det är jag nöjd med. Något jag kommit fram till är att det är viktigt att lägga ribban väldigt lågt när man har svårt att komma igång med något. Jag lyssnar just nu på en bok: “Effortless” av Greg McKeown och han nämner att det kan räcka att man startar med någon minut och gör det regelbundet, för det viktiga är ofta att komma igång. Ibland när man har ett stort projekt framför sig ser man det som oövervinnerligt för att det är så stort och då ger man ibland upp innan man ens har börjat, men varje projekt börjar med ett litet steg och det är det steget man behöver koncentrera sig på att ta, ett steg efter det andra. Det är det enda som behövs och det är så jag måste börja tänka när det gäller mycket i mitt liv.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Jag har börjat läsa en ny bok: “En sommar i York” av Lucy Diamond och jag tänker läsa den en stund innan jag sover (lagom lättsam sommarlitteratur😊).

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.