Städning och trevligt besök av vänner från Schweiz

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag hade så mycket att jag faktiskt glömde av att skriva. På morgonen var det uruselt väder ute, men jag gav mig ändå ut och sprang. Buster följde dock inte med. Han avskyr ju regn och det är hopplöst att få honom att springa när det regnar ute😊. När jag kom hem var jag helt genomblöt, men som tur var inte särskilt kall. Det är alltid härligt att springa på sommaren på det sättet för även om man blir blöt, så är regnet ganska behagligt (i alla fall när man springer).

Efter träningen städade jag huset. Det drog ut ganska mycket på tiden. Jag vet inte om jag var lite ofokuserad eller om det bara var lite mer att städa än vanligt, men helt plötsligt hade klockan redan blivit två och jag hade ännu inte duschat och gjort i ordning mig. Hur som helst, jag gjorde snabbt en äpplepaj och hoppade in i duschen och efter det var det bara att fixa middagen. Vi gjorde vår fisksoppa som vi gör ganska ofta, så det tog inte så lång tid att bli färdig med maten. Vanligtvis brukar vi ofta grilla när vi har gäster på sommaren, men igår var vädret verkligen inte fint, så det passade bättre att vara inne.

Det var roligt att träffa våra vänner från Schweiz igen. Det är tyvärr inte så ofta vi ses. Så är det ju med alla våra kompisar och vår familj som bor utomlands. Ofta blir det bara en gång om året vi ses, men det är bättre än inget. Nu med möjligheten att prata via Whatsapp och Facetime är det i alla fall mycket bättre än det var förr. Tänk, när jag var au-pair i USA. Då ringde jag mina föräldrar en gång i veckan på vanliga telefonen och bara det var dyrt och lyxigt… Ja, tiderna förändras verkligen!

Kramar❤️

Johanna

Buster gillar att ligga i soffan och vila när det regnar😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.