Trevliga möten och tillbaka i Göteborg

576 1024 admin
  • 0

Hej!

Vi är tillbaka i Göteborg igen. Ute regnar det, men tidigare idag var det riktigt härligt: sol och nästan vindstilla.

Jag sprang och badade i morse. Det var underbart nere vid Låka-badet, så lugnt och fridfullt (men fortfarande bara femton grader i vattnet😬). När jag kom hem från löprundan yogade jag på altanen. Tyvärr hade jag glömt min matta, så jag fick ta min handduk som underlag. Problemet var bara att den inte hade något grepp, så jag kunde inte riktigt göra positionerna som jag brukar.

På förmiddagen kom två av min kusin och faster samt en annan kusin ich hans flickvän på besök. Det var mysigt att träffas. Efteråt åkte Peter och jag tillbaka till Göteborg.

Strax efter det att vi kom hem fick vi besök av en schweizisk familj. De är här på semester och hade vägarna förbi. Det var roligt att träffas och härligt att kunna sitta ute (innan regnet kom😊).

Nu ska jag snart gå och lägga mig, men ska fixa lite här hemma först. Imorgon kommer några andra vänner från Schweiz på besök. Det ska bli roligt!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.