Konfirmationsläger och en kväll på Tjörn

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag sitter hos mamma och pappa och skriver. De andra tittar på en film av Lasse Hallström från North Carolina. Det ser precis ut som där min bror har sitt sommarställe och där min tredje roman delvis utspelar sig. Å, vad jag önskar att det kunde lösa sig med publiceringen av den… Jag har förträngt det nu under sommaren, men jag måste bestämma hur jag ska göra snart. Jag kan inte skjuta upp beslutet hur länge som helst.

På förmiddagen efter träningen åkte vi iväg för att lämna Philippa på hennes konfirmationsläger. Det känns konstigt att hon ska vara borta från oss nu, men jag hoppas att det blir bra och att hon kommer att få många fina minnen därifrån.

Vi åkte upp till Tjörn efter vi lämnat Philippa och har varit här sedan dess. Det är skönt att komma hemifrån en stund igen. Som jag har skrivit förut känns det mer som sommar och semester att vara här på Tjörn. Jag kan slappna av mer och när jag väl gör något är jag mer fokuserad. Tyvärr stannar vi bara till imorgon, men det är okej. Jag har fått en liten paus igen och det är jag glad för. Förhoppningsvis blir det några dagar till här innan allting kör igång igen.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️


Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.