Lite långtråkigt

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är en ganska långtråkig dag och därför tänkte jag skriva lite tidigare på bloggen, så att jag åtminstone har gjort det. Det är lite som om vi är “mellan stol och bord just nu”. Isabella jobbar, Josefina börjar jobba på måndag och Philippa ska på sitt konfirmationsläger imorgon. Jag försöker att jobba med yogan och skrivandet, men kommer på något sätt inte till ro för även om jag inte har så mycket som ska göras här hemma förutom det vanliga med städning, handling och annat fix, så är jag inte ensam och när huset är fullt så är det svårt att sätta sig vid datorn och skriva till exempel. Det är förstås egentligen en dum ursäkt, men så känns det.

Peter och jag sprang i alla fall i skogen i morse och badade i Härlanda Tjärn. Jag känner mig alltid bra efter det att jag badat. Det är som om flödet kommer igång i kroppen och jag piggnar till och känner mig mer alert. Jag borde verkligen bada varje dag. En gång hade jag som mål att bada varje dag på sommaren, men jag tror tyvärr att det inte riktigt lyckades.

Nu på eftermiddagen har vi ätit lunch tillsammans och snart ska jag övningsköra med Isabella igen. Jag ska också försöka jobba vidare med den första sekvensen som vi ska ha på yogan och fundera på ett par andra saker. Även om det går trögt med jobbandet ska jag inte ge upp😊!

Kram ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.