Löpning, yoga, övningskörning och jobb

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det är bra med er!

Jag har haft en lugn, men ändå ganska produktiv dag. Nu är det eftermiddag och jag ska snart laga middag, men innan dess ska jag göra lite för yogan.

I morse sprang jag själv med Buster. Peter har fortfarande en skada som inte riktigt ger med sig, så han behöver vila lite emellanåt. Vädret var inte det bästa, men det regnade åtminstone inte precis när vi gav oss iväg och nu på eftermiddagen skiner solen, men det är väldigt blåsigt, så jag sitter här inne och skriver.

Jag yogade inne, men måste kanske försöka gå ut på gräsmattan (om vädret tillåter) imorgon. Saken är bara att det är ganska kyligt på morgonen. I morse var det bara drygt 12 grader. Det går förstås att yoga i den temperaturen, men jag behöver ha mer på mig än när jag springer. Jag kommer inte upp i puls på samma sätt när jag yogar som när jag springer och blir därför inte lika varm.

På förmiddagen åkte Philippa iväg till en kompis sommarställe och jag fixade här hemma. Jag har planerat veckan och städat. Nu när vi är hemma allihopa blir det snabbt stökigt och smutsigt… Det är en av nackdelarna med ett gammalt hus. Det är som om smutsen syns mer här än t.ex. hos mamma och pappa, som har ett relativt nytt hus.

Nu på eftermiddagen har jag övningskört med Isabella igen. Vi har ju bestämt att göra det varje dag, så att hon kommer in i körningen. Hon är jätteduktig, men det är en anspänning för oss båda, speciellt nu i början när hon inte är så van. Vi har börjat köra i trafiken och idag hittade vi ett bra ställe i Mölndal, där det var trafik, men inte så mycket. Jag tror vi ska köra där imorgon igen.

Idag har jag också varit inne på min jobbdator och kollat lite vilka kurser och elever jag kommer att ha till hösten. Jag vet att mycket kommer att hända de närmaste månaderna, så inget är 100 procent klart ännu, men en liten indikation har jag i alla fall. Det blir nog bra.

Nu ska jag jobba med sekvenserna och svara på några mejl. Jag vill hinna göra så mycket som möjligt innan middagen, för tyvärr är jag nästan alltid trött på kvällarna. Det är lite frustrerande. Jag tror att jag måste bli bättre på att få i mig mer frukt och grönt. De senaste veckorna har jag slarvat lite med min kost. Det är okej, för jag brukar vara lite mer avslappnad när det gäller det under sommaren, men jag tror det kan påverka att jag inte har samma energi. Sedan är ett annat problem att barnen hela tiden kommer hem så sent och jag somnar inte riktigt förrän de är hemma och samtidigt går jag upp ganska tidigt, så jag tror inte jag får så mycket sömn som jag egentligen behöver.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.