Hemma i Göteborg igen

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Nu är vi hemma i Göteborg igen. Jag hade gärna stannat ett par dagar till på Tjörn, där är jag mer avslappnad och det känns mer som semester när jag är hos mamma och pappa, men Isabella ska jobba imorgon och tjejerna ville träffa sina kompisar igen.

Som tur var ville i alla fall barnen stanna ett par timmar idag, så vi åkte inte från Tjörn förrän på eftermiddagen. På morgonen sprang Peter och jag till Låka för att bada. Det var underbart att ta ett morgondopp, även om det var lika kallt som igår (sexton grader). Efter löpningen yogade jag på altanen. Det var så skönt och jag önskar att jag hade en likadan altan här hemma i stan. Vår balkong är helt okej, men där har vi sol först på eftermiddagen.

Här hemma har jag hjälpt Philippa att köpa några saker inför hennes konfirmationsläger. Mer har jag inte hunnit, men nu ska jag fortsätta att läsa “The Inspired Yoga Teacher” och fundera vidare på höstens yogakurser. Mitt mål är att göra mer för yogan, men på något sätt är dagarna splittrade och så får det ju vara när man har semester😊.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Buster vid Låka❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.