Julbazar

1024 683 admin
  • 0

Idag har det varit en intensiv och rolig dag. Skårsskolan hade sin årliga julbazar och eftersom vi har tre flickor där, så var vi (mest min man) med och hjälpte till. Det är roligt att göra något för barnen och det var skönt att det inte regnade så mycket.

Helgen har varit bra. Igår skrev jag om balanser som varit vårt tema i två veckor nu. Nästa vecka (och veckan därpå) blir det nya sekvenser och ett nytt tema. Jag skall jobba med yogan hela dagen i morgon. Jag hade hoppats ha tid nu över helgen att förbereda en del, men tiden gick för snabbt och jag hann inte riktigt  med det jag ville.

Innan julbazaren hann jag i alla fall göra mandelmjölk för min chiapudding och raw food-bollar. Det blev det gamla vanliga receptet, men jag skall försöka med något nytt snart!

Eftersom jag var lite trött nu ikväll så kopplade jag av med att läsa. För det mesta läser jag facklitteratur, men jag försöker alltid ha en skönlitterär bok “på gång” och läsa när jag har tid. Jag väljer ofta att läsa på engelska för att hålla språket vid liv. Jag är ju engelsklärare från början och engelskan betyder mycket för mig, både att kunna förstå och att kunna uttrycka mig.

Den här gången läste jag “The Girls” av Lisa Jewell. Jag har läst flera av hennes böcker förut och de är lättlästa och underhållande (perfekta för att slappna av). “The Girls” var dock inte riktigt i min smak.  Jag kan inte riktigt säga varför, men det var så jag kände. Jag läste i alla fall ut den och nu skulle jag egentligen välja en ny bok att läsa, men jag tror att det blir min egen roman som jag behöver redigera på kvällarna. Inte så spännande läsning efter att ha läst igenom den ett par gånger, men det är arbete som måste göras.

Vi ses imorgon!

img_0965 img_0969 20161114_214544

Leave a Reply

Your email address will not be published.