Födelsedag

683 1024 admin
  • 0

Idag fyller jag år. Vanligtvis brukar jag ta ledigt en stund och göra något särskilt på min födelsedag, men idag gjorde jag inte det. Jag jobbar ju bara halvdag på måndagar och har sedan barnen här hemma på eftermiddagen, så jag hade inte möjlighet. Torts det blev den en mysig dag. Barnen hade gjort så söta  saker till mig och det var det finaste jag kunde få <3.

Idag gick nästan hela min arbetsdag åt att planera mina yogasekvenser för den här och nästa vecka. Vi har IT-bandet och utsidan av höfterna som tema och jag hoppas att sekvensen är till nytta för mina yogaelever.

Jag hade två yogaklasser nu i eftermiddag också. Min lilla barnyogagrupp och de vuxna nybörjarna. Det var som vanlig roligt att undervisa, En av mina yogaelever frågade vad man skall tänka på när man yogar hemma. Jag berättade att det inte finns några speciella regler, men att det är viktigt att börja med en lugn uppvärmning och sedan fortsätta. Naturligtvis skall man inte heller börja med för avancerade positioner utan istället bygga upp stegvis med mer grundläggande asanas först. Dessutom är det viktigt att man inte glömmer att fokusera på andningen. Utan medveten andning blir yoga gymnastik, det är förstås inte något fel, men genom att lägga till andningen blir yogan en djupare upplevelse.

Nu skall jag fortsätta att fira min födelsedag!

Vi ses imorgon!

Signaturebest

img_0991 img_0992 img_0994 img_0995

Leave a Reply

Your email address will not be published.