Första advent

576 1024 admin
  • 0

Jag har tyvärr fått göra en paus i bloggskrivandet en vecka, men nu är jag tillbaka igen.

Det var så mycket att göra i förra veckan att jag inte hann skriva på bloggen också. I onsdags skickade jag äntligen in mitt manus för motivationsboken till förlagen och det tog lite längre tid än jag planerat, vilket gjorde att jag blev försenad och inte hade tid med det jag hade planerat. Det känns i alla fall skönt att texten är inskickad, för nu kan jag inte göra mer med den (på ett tag i alla fall).

I den här veckan påbörjar jag redigeringen och färdigskrivandet av mitt andra skrivprojekt som är romanen. Det skall bli spännande! Jag vet hur hård konkurrensen är, men jag vill ändå ge den en chans. Jag har skrivit hela mitt liv och alltid haft en dröm om att också kunna ge ut en skönlitterär bok. Vi får se hur det går, men försöker man inte finns det ingen chans alls.

Yogan gick bra förra veckan. Vi hade utsidan av benen och höfterna i fokus och gjorde många positioner för de delarna av kroppen. Det “mentala temat” handlade om att gå utanför bekvämlighetszonen. Med det menar jag att många av oss stannar upp när det blir bekvämt. Det är ok., men för att fördjupa yogan är det viktigt att ibland gå lite utanför det som känns bekvämt. Det behöver inte vara något våldsamt och stort utan handlar om att t.ex. kanske böja lite mer eller att sträcka lite mer. Allt för att förhöja känslan som yogan ger.

I den här veckan slutar barnyogagrupperna och jag har precis förberett ett litet “quiz” som jag skall ge mina elever, men vi skall förstås yoga lite grand också.

Det är inte klokt att det redan varit första advent och att det snart är jul! Igår gjorde jag lite adventsfint i yogarummet och det blev riktigt mysigt. Jag älskar den här tiden på året!

Vi ses imorgon!

Namaste,

Signaturebest

img_110320161127_164500

Leave a Reply

Your email address will not be published.