Nu ligger nya schemat och anmälan ute här på hemsidan

1024 683 admin
  • 0

Det är redan onsdag. Mitt mål är att skriva varje dag här på bloggen, men ibland hinner jag inte. Den här veckan slutar barnyogagrupperna. Jag har fyra härliga grupper och två har redan slutat (i måndags och igår). Imorgon har jag avslutning för de två resterande.

Slutet av november och början på december är en intensiv period för mig. Jag la ut det nya schemat här på hemsidan igår och nu kan man anmäla sig till vårens kurser. Jag har också en annons på Facebook som kommer att visas fram tills början av januari. Dessutom behöver jag trycka upp lite flyers att hänga upp i området. Jag skall också förbereda avslutningen för vuxenyogan nästa vecka. Dessutom vill jag spela in en entimmes yogasekvens (och lägga upp på youtube) för de som vill yoga under juluppehållet.

Förutom arbetet med yogan håller jag nu på att avsluta manuset för min roman. Det är lite klurigt med just slutet. Det gäller att knyta ihop berättelsen på ett bra sätt och jag är ännu inte riktigt nöjd med mina idéer, men jag hoppas att det kommer klarna snart. Det är en speciell känsla att arbeta med en lång text. Jag började att skriva för nästan fyra år sedan när vi var på semester på Korsika och jag har levt med karaktärerna sedan dess. Texten har legat “vilande” långa perioder, men nu under hösten har jag skrivit ganska intensivt och personerna i boken har fått liv på ett speciellt sätt. Att nu avsluta känns nästan lite sorgligt och jag vill verkligen att det skall bli så “bra” som möjligt… Vi får se hur det går. Nästa helg tänkte jag lämna hela texten till min man och be honom läsa den. Det skall bli spännande att se vad han tycker!

Vi ses imorgon!

Namaste,

Signaturebest

img_1105

Leave a Reply

Your email address will not be published.