Avslappning-inspelning

683 1024 admin
  • 0

Jag har haft några intensiva veckor i december, men nu börjar jag bli färdig med det som jag planerat att hinna med innan jul. I vecka 49 hade jag mina sista yogalektioner för året. Det har varit en väldigt trevlig termin och jag är tacksam att så många valt att yoga med mig under 2016 och ser fram emot att träffa alla yogaelever igen 2017!

I förra veckan jobbade jag bara med mitt skrivande och i torsdags skickade jag in mitt romanmanus till ett par förlag. Det känns spännande. Jag vet hur svårt det är att bli publicerad, men är i alla fall glad att jag fått ihop en berättelse som  håller ihop.

Den här veckan (fram till min julledighet) skall jag ägna åt yogan. Jag har redan bestämt fysiskt fokus för de första lektionerna och imorgon skall jag sätta ihop vuxensekvenserna. Sedan skall jag ägna onsdagen åt barnprogrammen. Det är fortfarande lite svårt att nå ut med yogan till barnen/ungdomarna, så om du har en son eller dotter som vill prova på yoga, så får han/hon gärna komma när terminen börjar v.3. Hör i så fall av er till mig!

Under min sista yogavecka fick jag en förfrågan om jag kunde lägga ut den avslappning jag haft under hösten och jag gör det här. Inspelningen är baserad på en 1o minuters avslappning på engelska som jag översatt och “komprimerat”till fem minuter. Hoppas att det är något som ni kan använda er av under juluppehållet.

 

Allt gott önskar jag er!

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.