Läsning och yoga

768 1024 admin
  • 0

Det är torsdag igen… Alltså, hur kan dagarna gå så fort? Snart börjar yogan och jag har inte så mycket tid att skriva. Det har varit en bra dag framför datorn. Jag har jobbat vidare på min tredje roman, läst teori kring struktur och också läst skönlitteratur. Det är viktigt för mig att läsa och intressant hur mitt skrivande påverkas av läsningen. Just nu läser jag en bok som heter Spådomen av Agneta Pleijel. Det är ingen bok jag hade valt i vanliga fall, men vi skall prata om den i vår bokklubb på söndag. I alla fall visade det sig att jag tycker väldigt mycket om Spådomen och jag har nästan sträckläst den sedan i förrgår. Det är jättenyttigt att läsa olika typer av litteratur och jag är glad att jag är med i bokklubben, så att jag “tvingas” läsa sådant som jag vanligtvis inte läser.

Jag hade trott att jag skulle hinna färdigt med några av sekvenserna idag, men så blev det inte. Nu måste jag göra dem imorgon istället och det skall nog funka. Jag har samlat ytterligare några positioner och även hittat ett par intressanta yogavideor som jag skall titta igenom imorgon. Jag försöker att lära mig något nytt varje vecka.

Tyvärr hinner jag inte skriva mer nu. Jag måste börja göra i ordning mig för yogan.

Ha en fin torsdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.