Varm och solig fredag

150 150 admin
  • 0

Har ni haft en fin fredag? Hoppas det! Här i Göteborg har det varit väldigt vackert väder och varmt. När jag satt i bilen förut stod det att det var tjugotvå grader. Har svårt att tro att det var så mycket, men varmt var det i alla fall.

Jag valde att springa lite senare idag. Istället gjorde jag min yoga innan jag gick ned och undervisade och sedan sprang jag med Buster efteråt. Jag har vant mig att först springa och sedan yoga och tycker bäst om det, men det är helt okej att vända på ordningen ibland.

Idag har jag jobbat hela dagen med sekvenserna. Jag är nästan klar nu och det känns jättebra. Imorgon skall vi städa och sedan ha en kompis och hans dotter här på besök och på söndag är det bokklubbsträff, så det kommer att bli en rolig helg.

Nu skall jag ha lite fredagsmys med min familj!

Ha en fin fredagskväll!

Namaste,

Johanna

P.S. Igår fick barnen i en utav yogagrupperna skriva hur det kände sig efter meditationen. Det var roligt att läsa vad de skrivit och jag är så glad att jag får dela med mig av mina meditationskunskaper med dem :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published.