Läsning på balkongen i solen

768 1024 admin
  • 0

Det har varit en härlig, solig eftermiddag här i Göteborg och jag kunde till och med sitta ute länge på balkongen och läsa. Jättehärligt! Det kändes som om det var första gången på länge som jag verkligen slappnade av. Jag har nog spänt mig (och spänner mig fortfarande mycket) över böckerna och mitt skrivande. Även om jag är yogalärare är jag inte alltid medveten om mina mentala och fysiska spänningar i kroppen (och själen).

Jag har skrivit om det här förut, och skriver om det igen, det är viktigt att skapa pauser under dagen. Man kan inte bara jaga på utan att stanna upp, trots det glömmer jag det ofta själv. Jag får helt enkelt dåligt samvete så fort jag inte gör något för yogan eller för böckerna, men jag lovar här och nu att jag skall bli bättre på att koppla av :-).

Igår skulle jag ha skrivit om en poddcast som jag lyssnade på när jag städade mitt arbetsrum, men jag glömde av det. I alla fall heter den Yoga Land och den är väldigt intressant. Jag tror nog att jag skrivit om den här förut, men tipset tål att upprepas. Det som var kul, var att det fanns ett helt avsnitt om Pincha Mayurasana, den position som jag har i fokus för nivå 2-grupperna de här två veckorna. Jag lärde mig några nya trix, som jag kommer att väva in i undervisningen på tisdag och torsdag. Hoppas att ni kan komma!

Nu skall jag snart stänga locket på datorn och läsa. Just nu läser jag Mindfulness in Plain English av Bhante Gunaratana. En spännande bok :-)!

Ha en fin fortsättning på söndagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.