Löpning i Delsjön och en massa städning

768 1024 admin
  • 0

Jag hann inte skriva varken i torsdags eller fredags, men idag har jag tid. Hoppas att helgen har börjat bra för er. Jag sprang med Peter i Delsjön i morse. Det blev min längsta runda, arton kilometer. Det var härligt att springa i skogen. Det har jag faktiskt inte gjort förut i år.

Nackdelen att springa så långt på morgonen är att jag blir så himla trött efteråt, men idag har jag i alla fall städat mitt arbetsrum och sorterat ut en massa papper. Det var lite sorgligt när jag kom till en mapp med artiklar för min avhandling. Det kändes konstigt att se dem igen. Tiden som doktorand var jätterolig. Jag lärde känna många supertrevliga personer, lärde mig otroligt mycket och var på många intressanta resor. Men allt måste ha ett slut och nu har jag accepterat att det inte blev universitetsvärlden som jag stannade i. Jag är tacksam för att jag fick möjligheten att doktorera, men är också glad för det liv jag lever idag.

Imorgon kommer min mamma och pappa hem från den kryssning de har varit på. Det skall bli roligt att träffa dem. Annars har jag inte så stora planer. Vi får se vad vi hittar på.

Ha en fin fortsättning på lördagen!

Namaste,

Johnna

Leave a Reply

Your email address will not be published.