Trött onsdag, men kämpar på :-)

768 1024 admin
  • 0

Igår jobbade Peter hemma med mig och jag glömde helt av att skriva på bloggen, men idag är jag tillbaka igen. Tyvärr har jag inte haft så mycket energi dock. Hade tänkt att få gjort en hel del, men är väldigt splittrad. Kände redan i morse att jag var lite tröttare än vanligt, men det är bara att gilla läget. Alla dagar kan man inte vara på topp. Ibland tryter energin och då känns allt lite trögare. Jag har i alla fall fortsatt skriva på boken och är nu snart framme på sidan 200. Hade hoppats att det skulle varit idag och kanske orkar jag skriva lite ikväll och då når jag nog målet.

Jag har haft lite strul med romanen som inte legat inne i bokinfo. med rätt ISBN-nummer. Det gör att min titel kommer upp med fel omslag på både cdon.com och på bokus.se. Det är förstås frustrerande, men jag hoppas att problemet snart är åtgärdat. Förlaget säger att det beror på att cdon och bokus inte har uppdaterat sin information om boken.

Mitt mål är att göra något med marknadsföringen för böckerna varje dag. Jag tror mer och mer att det är det som är nyckeln till att lyckas, alltså att sätta ett mål och göra något litet för att nå det varje dag. Man måste till exempel inte yoga tre timmar per dag. Det kan räcka med tio minuter om man är konsekvent. Bättre tio minuter om dagen än ingenting alls. Det gäller det mesta.

Igår la jag ut ett inlägg på instagram och FB att det går bra att köpa fem drop-inklasser för 595 kr. Jag hoppas att det är några som nappar på erbjudandet. Det hade varit roligt att få in ett par nya elever innan sommaren. Om du läser det här och är intresserad är det bara att kontakta mig på: johanna@yogamedjohanna.se.

Nu skall jag fortsätta att jobba här en stund framför datorn, sedan skall Josefina köras till baletten och jag skall handla för resten av veckan och lördag. Inte min favoritsysselsättning precis, men det måste göras det med (precis som att lägga ihop tvätten som jag också gör idag :-().

Ha en fin onsdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.