Att välja sina tankar

1024 1024 admin
  • 0

Det är måndag kväll och jag har precis haft dagens yogalektioner. Det är alltid jätteroligt att undervisa, men innan jag skulle gå ned till yogasalen i eftermiddags kände jag mig trött. Jag var på dåligt humör, men sedan hade jag barnyogalektionen och det var ganska intressant för vi pratade om att man faktiskt kan välja vilka tankar man fokuserar på. Det är ju det som mindfulness handlar om, att betrakta sina tankar och sedan välja vilka man uppmärksammar. Det är ju en mängd tankar som snurrar i huvudet hela tiden och de flesta behöver man inte bry sig om. De är som skräp, som spam helt enkelt och när jag pratade med barnen om det slog det mig att jag innan yogan precis gjort misstaget att reagera på mina sura tankar. Ja, även en yogalärare kan ibland glömma av sig :-)!

Dagen har annars varit bra. Jag är väldigt inne i roman nummer två just nu och hann skriva femton sidor under för- och eftermiddagen. Det var nog rekord och jag hoppas kunna hålla samma takt fram tills boken är klar. Jag har nästan hela slutet i huvudet, så det är därför det går relativt snabbt att skriva just nu.

Nu är jag trött och skall snart stänga datorn. Ha en fin fortsättning på måndagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.