Grått och regnigt i Göteborg idag

768 1024 admin
  • 0

Det är en regnig, grå och kall dag här i Göteborg. Jag som hade ett så bra flyt med skrivandet igår har inte alls jobbat lika bra, som jag hade hoppats. Energin var helt enkelt inte där på samma sätt som igår. Ja, ja så är det. Har jag tur, är jag piggare ikväll och orkar skriva några sidor innan jag går och lägger mig.

På förmiddagen idag jobbade jag med marknadsföringen av mina böcker. Det är svårt som debuterande författare att höras och synas i allt brus, men jag försöker hitta vägar att gå för att min bok skall få mer uppmärksamhet. Som jag har skrivit här förut gillar jag inte att marknadsföra mig själv, men jag måste komma över det. Det handlar ju inte om att skryta eller att framhäva mig själv. Det jag vill är att erbjuda människor en läsupplevelse, att få människor att fundera och att kanske reflektera över sina egna liv.

Just nu lyssnar jag på en ljudbok som handlar om pengar och hur många kvinnor undervärderar sig själva. Jag vet att jag har ett problem när det gäller det. Jag har länge haft svårt att ta betalt, men jag har som mål att ändra mitt beteende. Jag jobbar faktiskt för att försörja min familj. Mitt jobb är inte en hobby, därför är det helt okej att jag marknadsför och tar betalt för mina böcker. Det hör liksom till jobbet som författare :-).

Nu skall jag snart gå ned i yogasalen och förbereda inför kvällens klasser. Jag skall ta några kort innan också. Vi kommer att fortsätta att öva på pincha mayurasana i nivå 2-grupperna och jag skall dela med mig av tipsen som jag hörde i podden Yoga Land, som jag lyssnade på i lördags.

Ha en fin fortsättning på tisdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.