Marknadsföring, skrivande och möte med Göteborgs räddningsmission

768 1024 admin
  • 0

Onsdagar är min lediga dag från yogaundervisningen (om jag inte har privatyoga förstås). Det är bra att ha en dag i veckan, då jag kan koncentrera mig på mitt andra arbete, men jag jobbar förstås ändå lite med med yogan – försöker läsa in mig på olika ämnen, gör bokföringen och jobbar med sekvenserna t.ex.

I morse la jag ganska mycket tid på att hålla på med marknadsföringen för böckerna. Det gäller att komma på olika sätt att sprida vetskapen om att de finns. Som jag skrev i går tänker jag försöka bli bättre på det här och jag tror nog att jag kommer att bli van ju längre tiden går. Jag vill ju fortsätta att skriva och om jag vill det måste jag även göra den “jobbiga” marknadsföringen.

Idag gick det bättre med skrivandet på bok nummer två. Jag nådde inte riktigt fram till mitt mål, men jag är på väg. Jag fick dessutom en ganska bra idé nu i eftermiddag, som jag tror jag kan väva in i slutet av romanen.

På eftermiddagen hade jag ett möte med Göteborgs Räddningsmission. Nu är det bestämt att jag skall utveckla ett material för dem för en föräldrautbildning och det är jätteroligt. Det känns så kul att kunna vara del av deras skolprojekt. De gör verkligen ett fantastiskt jobb!

Nu skall jag snart stänga ned datorn och titta på Sveriges yngsta mästerkock med barnen.

Ha en fin onsdag!

Namaste,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.