Lite ofokuserad

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hur har du det? Hoppas att det är bra! Klockan är snart tre och det betyder att jag måste göra i ordning mig för eftermiddagens och kvällens undervisning. Det skall bli kul, men jag hade gärna haft ett par timmar till framför datorn. På något sätt har den här veckan varit väldigt ofokuserad. Jag tror det beror på att jag lämnade in texten i måndags och att jag sedan började jobba väldigt mycket med min youtube-kanal. Jag vill snygga till den och få den att se så professionell ut som möjligt.

Idag var jag dessutom tvungen att åka och handla på förmiddagen. Det tog sin tid, men nu är det i alla fall gjort och jag slipper att åka till affären i morgon eller på lördag, vilket är skönt.

Morgonens yoga för killar var väldigt rolig. Det var bara två elever som kunde komma, men jag körde ordentligt med dem och jag tror nog att de i alla fall blev lite trötta efteråt :-).

I eftermiddag och kväll fortsätter jag att undervisa sekvenserna för armarna och vi skall öva på Eka pada koundinyasana i nivå 2-gruppen. I tisdags fick vi oss alla ett par goda skratt när vi försökte. Jag förvånade dock mig själv att jag faktiskt klarade positionen. Skall försöka komma ihåg att filma och lägga ut den vid ett senare tillfälle.

Nej, jag har tyvärr inte tid att skriva mer, men ha en fin fortsättning på torsdagen!

Namaste,

Johanna

Varje gång jag är i affären unnar jag mig en Kombucha. Så god😍!

Leave a Reply

Your email address will not be published.