Ny sekvens på youtube :-)!

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? I morse när jag vaknade var det regnigt och blåsigt. Det kändes lite tråkigt eftersom gårdagen var så fin, men det var bara att bita i det sura äpplet och gå ut och springa ändå. Jag lämnade Buster hemma, eftersom han inte gillar när det regnar mycket.

Efter springrundan (som trots vädret var helt okej) duschade jag och sedan gick jag ned i yogastudion och spelade in förra veckans sekvens. Inspelningen gick bra även om Buster inte riktigt låg still som han brukar göra. Du kan se sekvensen på min youtube eller titta på den här.

Efter förmiddagens inspelning var jag på Redbergsgårdens Konditori och åt lunch med en kompis. Det var roligt. Jag brukade köpa lunch där ganska ofta förr, men det har inte blivit av på sistone. De har i alla fall mumsiga sallader där som jag gillar.

Nu har jag jobbat med att ladda upp sekvensen på youtube och jag skall också lägga ut den på sociala medier. Efter det måste jag skriva på roman tre och sedan skall jag köra Philippa till baletten och åka till biblioteket.

Ha en fin fortsättning på onsdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.