Solen skiner och ny meditation på youtube

768 1024 admin
  • 0

I dag är det en jättevacker dag här i Göteborg. Solen har skinit sedan i morse. Efter mycket regn och rusk känns det helt underbart att se ljuset igen :-)!

Jag har jobbat med yogan hela dagen idag. Först gick jag igenom dagens sekvenser och gjorde bokföringen. Därefter har jag fortsatt att snygga upp på min youtube-kanal. Jag är inte riktigt färdig ännu, men skall försöka bli klar imorgon.

På eftermiddagen spelade jag in veckans meditation. Tyvärr krafsade Buster lite i början av inspelningen, men sedan lugnade han sig och var tyst :-). Du kan göra meditationen här (eller på min youtube-kanal).

Nu är klockan redan fem i fyra och jag måste göra i ordning mig för yogan. Som tur är har jag redan förberett det mesta. De senaste dagarna har jag jobbat med något som kallas för “Pomodoro-metoden”. Jag jobbar i 25 minuter och tar fem minuters rast och fortsätter så hela arbetsdagen (förutom under lunchen förstås). Under de små korta rasterna reser jag mig alltid och grejar med något praktiskt som skall göras här hemma och försöker dessutom göra någon yogaposition. På det sättet får jag en hel del gjort under dagen och dessutom undviker jag att fastna framför datorn. Det är ju väldigt viktigt att inte sitta för länge.

Ha en fin fortsättning på tisdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.