Mest jobb med yogan idag

768 1024 admin
  • 0

Hur har du det? Just nu skiner solen här i Göteborg. Så härligt och i morse var det inte regnigt när jag sprang :-)!

Det är jätteskönt att det är fredag idag! Jag ser fram emot en trevlig helg med familjen och imorgon med vänner som kommer på besök. Dessutom är det bokklubbsträff på söndag, så det kommer att bli en innehållsrik helg.

I morse började jag dagen med min vanliga yogarutin sedan gick jag ned och undervisade veckans sista klass. Som jag har skrivit här förut är morgonyogan alltid mysig och en trevlig avslutning på min undervisning.

Efter yogan var jag ute och sprang med Buster. Det var trögt i början, men efter några kilometer gick det bättre. Jag måste snart börja öka hastigheten om jag vill försök slå mitt rekord på Göteborgsvarvet. Imorgon springer jag 15 kilometer igen, då skall jag nog ta tid, så att jag har lite koll vad jag ligger på för hastighet per kilometer.

På förmiddagen och delvis på eftermiddagen också har jag jobbat med yogan. Jag har gått igenom en position jag var lite osäker på och jag har spelat in några videor i yogastudion. Det var roligt!

Nu skall jag läsa “Det femte barnet” av Doris Lessing som vi har som bok i bokklubben.

Ha en fin fredag!

Namaste,
Johanna

Utrustningen för min filmning 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.