En rolig söndag

768 1024 admin
  • 0

Det är söndag kväll och jag skall bara skriva några rader här på bloggen innan jag går och lägger mig. Oj, vad fort helgen gick, men det var några väldigt trevliga dagar. Igår hann jag tyvärr inte skriva. Jag sprang min långrunda på morgonen (15 km.) och yogade min vanliga sekvens. Efteråt blev jag tyvärr väldigt trött och fick lite ont i huvudet. Jag får det ibland när jag tar i lite extra med löpningen. Vet inte riktigt vad det beror på, men har lärt mig att bara acceptera det.

På eftermiddagen kom våra kompisar från Vänersborg och vi hade en jättemysig kväll. Det är så roligt att träffa vänner. Jag önskar att vi hann göra det oftare, men det är svårt att hinna med på vardagarna när jag undervisar yoga och barnen har aktiviteter. På helgerna är det också mycket som måste hinnas med av allt som man inte har tid för på vardagarna.

På förmiddagen idag var vi på IKEA och Blomsterlandet. Jag har planterat lite nya blommor för krukorna på trapporna och även fixat en ny kruka för palmen i yogastudion.

På eftermiddagen var jag på bokklubben och vi diskuterade och pratade om boken vi läste till den här gången: “Det femte barnet” av Doris Lessing. Det var en intressant (och ibland ganska otäck) berättelse. Jag har inte läst något av henne tidigare.

Nu skall jag gå och lägga mig, men skriver imorgon igen. Då skall jag hämta ut Isabellas och mitt pass, förbereda veckans yoga och fortsätta på roman nummer tre. Sedan blir det förstås yogaundervisning på eftermiddagen/kvällen.

Ha en fin avslutning på söndagen!

Namaste,

Johanna

God räksallad på IKEA idag.

Igår lagade vi en indisk gryta till gästerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.