Ny meditation på min youtube-kanal

1024 683 admin
  • 0

Hur är det? Har din måndag varit bra än så länge? Hoppas det! Jag skall alldeles strax ta paus, men fortsätter att skriva i eftermiddag.

I morse kändes det skönt att springa. De senaste dagarna tycker jag att det varit ganska trögt. Jag vet inte riktigt vad det har berott på, men idag var benen piggare igen :-)! Jag kände också att jag orkade ta i ganska mycket när jag yogade, vilket var härligt.

På förmiddagen var jag i Mölndal och hämtade Isabellas och mitt pass. Nu är det inte lång tid kvar tills vi åker. Det känns fortfarande väldigt overkligt, men jag vet att jag kommer att njuta när vi väl är framme i USA. Jag hoppas också att jag har möjlighet att träffa min kompis Mercedes som bor i Miami. Vi lärde känna varandra i Australien, när vi bodde i Melbourne för snart arton år sedan!! Det är inte klokt vad tiden går!

Nu innan lunch har jag jobbat med yogan. Jag har förberett en ny tacksamhetsmeditation och även gjort en ny uppgift för barnen. Förra veckan fick de tre minuter att skriva ned allt de var tacksamma över (tror eventuellt att jag nämnde det här på bloggen) och den här gången skall de få välja en familjemedlem eller vän och skriva ned allt de är tacksamma för hos den personen.

Nu skall jag ta lunch och gå ut med Buster, men återkommer i eftermiddag! Hej så länge!

Nu är det eftermiddag och jag har spelat in och lagt ut min nya meditation. Du kan göra den på min youtube-kanal eller här nedan :-)!

Ha en fin fortsättning på måndagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.